Bli med oss på Worldwide Partner Conference 2017 i Washington D.C


wpc2017-logowashington-dc-memorial-960-x-420

 

 

 

 

 

 

Planlegging av Worldwide Partner Conference 2017 er i full gang, og nå er den perfekte tiden for å melde seg på for å sikre deg plass på Microsoft og IT bransjens største partnerarrangement.

 

Hvorfor delta på WPC 2017?

Bli inspirert, utvid dine forretningsforbindelser og bygg nettverk. Dette er noen av mange fordeler ved å være med til WPC.

WPC byr på et bredt spekter av opplevelser, alt fra strukturert nettverksbygging til hundrevis av økter og uformelle kveldsarrangementer.

Diskuter og bygg nettverk med partnere og Microsoft ansatte fra 140 land. Bli inspirert av andre partnere og vinnerne av årets partnerpriser.

Få bedre innsikt i strategiske veivalg og videre retning fra Microsoft. Se løsninger som utstråler innovasjon og muligheter.

Washington D.C er en by som er internasjonalt og pulsarene, en federal distrikt som ligger mellom statene Maryland og Virginia. Washington D.C tilbyr på et bredt spekter av forskning, museer, musikk, kunst og arkitekturinstitusjoner i verdensklasse. Bygg ditt nettverk samtidig som du utforsker hva denne dynamiske byen har å tilby.

 

Bli med oss til USA's hovedstad, Washington D.C. 9-13 Juli 2017.

WPC er nå mer populær enn noensinne og ble første gang utsolgt i 2016, vær tidlig ute for å sikre at du får plass.

Meld deg på i dag for å benytte deg av en kraftig rabattert pris på kun $1,695 og få en All-Access Event Pass billett.

Påmelding her

 

Vi gleder oss til å se deg på WCP 2017.

 

Med vennlig hilsen,

Det Norske WPC 2017 teamet


Comments (0)

Skip to main content