Se mulighetene i Azure Marketplace


Azure Marketplace er en webshop hvor du blant annet finner Open Source løsninger lett tilgjengelig. 

 

Azure Marketplace er ikke bare for Windowsløsninger. Her finnes også et mangfold av Open Source applikasjoner og løsninger tilgjengelig for deg. Fordelen med Azure Marketplace er at du kan hente ferdige produkter og løsninger direkte fra leverandør, i tillegg til klare ISO imager for å fremskynde og effektivisere innstallasjon og utrulling.

 

 

mean-stackTrenger du et rammeverk for webutvikling, som støtter både Mongodb, Express.js, Angular.js og Node.js? MEAN stack by Linnovate gjør det raskt og enkelt å sette opp, webapplikasjoner, websider, webthenester og API’er på kun minutter.

 

 

 

PrestashopPrestaShop er løsningen du ønsker deg om du driver en nettbutikk. Dette er en Open Source webapplikasjon, skrevet i PHP, oversatt til mange språk og lokalisert for mange land. En løsning som er enkel å tilpasse og som støtter alle de vanligste betalingsløsningene.

 

 

 

bitnamiBitnami leverer mange gode løsninger, og en av dem er ProcessMaker Open Source Edition. Dette er en brukervennlig, open source løsning for automatisert arbeidsflyt og Business Process Management plattform, som er laget for å automatiosere prosessene for analyse og IT-brukere. Du får den som et pre-konfigurert image som er klart for å kjøre på Microsoft Azure. 

 

 

                                  Ferdige løsninger - enkelt for deg!

 


Comments (0)

Skip to main content