Hvordan lykkes med epostmarkedsføring? Velkommen til Partner Marketing Community seminar hos Microsoft 
Velkommen til halvdagsseminar med spennende foredrag om epostmarkedsføring B2B med Nina Furu!
Markedsføring på epost er en effektiv måte å øke bedriftens salg og inntjening på nett. Nina har fokus på «how to» og gir konkrete praktiske tips, slik at dere skal få konkrete idéer på hvordan dere kan ta dette i bruk i praksis. Nina Furu er en veteran innen norsk internett-kommunikasjon.
Hun er partner i Webgruppen, og en kjent og kjær kursleder og foredragsholder i inn- og utland. Hun er også styreleder i Webforum Norge, sitter i en rekke juryer og utvalg, og har skrevet flere av fagbøkene om webkommunikasjon og sosiale medier som benyttes på norske høyskoler. Meld deg på her.
 
Dato og tid

28. april 2016

kl. 08:30 - 11:30

 
Sted
Microsoft-kontoret
Lysaker Torg 45
1366 Oslo
Auditoriet i 2. etasje
 
Meld deg på her. Velkommen!
 

Comments (0)

Skip to main content