Slik holder du deg oppdatert på nyheter i Office 365


Skrevet av Joakim Knutsen, produktsjef Office 365

En av de vanligste grunnene til at norske bedrifter velger Office 365 er at de får en løsning som alltid er oppdatert og moderne. I Microsoft har vi et sterkt fokus på innovasjon og brukeropplevelse og vi lanserer stadig oppdateringer til Office 365 med ny eller forbedret funksjonalitet. Eksempler på dette gjennom det siste året er oppgradering av Lync til Skype for Business, Office og Skype for Business tilrettelagt for alle mobiler og nettbrett, introduksjonen av Office 365 Groups, nytt grensesnitt på OneDrive for Business og oppdateringer til Office-pakken.

Uansett om du jobber med salg av Office 365 eller er en kunde som har anskaffet Office 365, kan være tidkrevende å få med seg alle oppdateringene som blir annonsert. Her vil jeg dele mine tre beste tips som sørger for at du er oppdatert til enhver tid på det som kommer i Office 365.

Nyhetsportal for Office 365

En side jeg sjekker et par ganger i uken er vår globale Office-blogg. Her annonseres nyheter og oppdateringer til Office 365 sammen med nyttig informasjon om når disse blir gjort tilgjengelig for kunder og hva oppdateringene innebærer.

Roadmap for Office 365

Videre besøker jeg vår Roadmap-portal et par ganger i måneden. Her får jeg informasjon om hva som kommer i Office 365 framover. Et bra tips er å bruke søkeboksen hvis det er spesifikke oppdateringer du leter etter. For eksempel kan du skrive «Yammer» for å se framtidige oppdateringer på Yammer.

Helt oppdatert på 10 minutter

En gang i måneden slipper vi en «Office 365 Updates»-video på YouTube. Denne tar for seg de viktigste nyhetene i Office 365 på 10 minutter. Vi lager en ny video hver måned, så har du kun 10 minutter å avse i løpet av måneden er det denne du bør bruke tiden på. Du finner videokanalen her.

Meld deg gjerne inn i vårt globale Yammer-nettverk hvor du treffer 80 000 andre Office 365-interesserte. Der kan du delta i diskusjoner og stille spørsmål om temaer relatert til teknisk utrulling, adopsjon og bruk av Office 365.


Comments (0)

Skip to main content