Vær med på å få ut de gode kundehistoriene!


Vi vil ha de gode kundehistoriene fra hele landet og vise at vi sammen løfter Norge! Noen av dere har sikkert fått med dere Microsofts Nordkapp challenge. Dette er en internkonkurranse hvor de ansatte deler sine kundehistorier. Vi vil nå ha våre partnere med i denne kokurransen, og at dere forteller deres beste kundehistorier! Microsoft vil ta de beste historiene videre, og koble på markedsavdelingen og PR for å se på mulige uttak for de respektive historiene. Vi ønsker å skape relevante og gode kundehistorier som viser hvordan teknologi kan skape magiske resultater. Det skal være fokus på kundeverdi, ikke produkter og løsninger. Kundehistoriene skal kunne brukes i innsalg for både partner og i direkte salg.

 

Hva ser vi etter?

  • Positiv endring for kunden- økt omsetning, bedre kommunikasjon, spare tid

  • Innovatører! Bruk av teknologi på nye måter

  • Kundehistorier fra hele landet – fylke for fylke

  • Størrelse på kunde er ikke relevant

Send tekst og bilde til: Ruth-Helen Bøe ruthb@microsoft.com/ telefon: 91369284.

Vinner kåres 25. april.

 

 


Comments (0)

Skip to main content