Få rabatt på konferansepasset til årets største partnerkonferanse. Verv en venn kampanjen starter i dag.Har du allerede meldt deg på årets partnerkonferanse? eller har du bestemt deg for å dra, men vil gjerne ha med en venn eller kollega?

Nå er tiden inne for å registrere seg. Vi ønsker å premiere de som verver en venn eller kollega til Worldwide Partner Conference (WPC). Spre til dine venner og kollegaer at de får $100 rabatt på sitt konferanse pass hvis de oppgir ditt navn og email adresse når de registrerer seg.  Du får deretter $100 refundert hvis både navn og email adresse er i samsvar med den informasjonen du registrerte deg med.

Dette tilbudet varer kun til fredag 22. februar* så registrer deg i dag!

Har du spørsmål angående WPC ta kontakt med Cathrine Golf, a-cagolf@microsoft.com.

 

See below for important details:

 

  • The WPC registration team will process refunds based on the first name, last name, and email address provided by referrer and will match this to the registered attendee list. The first and last name provided must be identical to that associated with your registration.

  • Referrer names cannot be added after the attendee has completed registration. It must be provided during the registration process, prior to completion.

  • Validation of an individual having been referred and confirmation of refunds cannot be provided due to Microsoft privacy rules.

  • Individuals who received a complimentary partner all-access pass are not eligible to participate or receive a refund for referring registrants (since no payment was received, a refund cannot be provided).

  • Refunds are provided post event via the same method of payment used.

  • *Offer valid from 12:01am Pacific Time (PT) on January 18 through 11:59pm PT on January 22. Refunds for referrals will be provided post-event.

 

 Registrer deg her. Velkommen!

 


Comments (0)

Skip to main content