O365 for IT Pro – KnowledgeGroup lanserer webinarer


Nå lanserer KnowledgeGroup åpne 2-timers webinarer, der du raskt blir oppdatert på utvalgte og spennende temaer innen Office 365. Kursene retter seg mot IT Pro og brukere, og dekker produkter som SharePoint, Excel, PowerPoint, Windows 10, Outlook, Project, OneNote, Word m.m.

Deltakerne følger instruktørens gjennomgang live på internett via PC/Mac, nettbrett eller mobil, så du kan delta på webinaret fra jobben, hjemme eller et annet sted. Webinarene består av 2 økter à 45 min. Etter hver økt er det 10 min spørsmålsrunde.

Du får også tilgang til instruktørenes korte «how-to» videoklipp fra webinarets temaer, samt telefonsupport.

I tillegg til å bli oppdatert, sparer du tid, reisekostnader og bidrar til et bedre miljø!

Les mer om webinarene, og meld deg på her

 

 

 


Comments (0)

Skip to main content