Slik får du 32 000 mennesker til å selge ditt produkt- Velkommen til Global Sales Day for programvarehusMicrosoft ønsker å samle alle de viktigste programvarehusene i vårt økosystem for en spesiell ISV dag med en spesiell agenda. Vi får storfint besøk fra vår globale salgssjef som har ansvar for 32 000 selgere. Jean-Philippe Courtois ønsker å fremheve vårt fokus rundt programvarehus og hvordan hans salgsstyrke kan selge ditt produkt til kunder over hele verden.

Vi har som overordnet mål å synliggjøre våre partneres produkter ute i verden. Hør fra President International Jean-Philippe, Country GM Michael Jacobs, storkunde-ansvarlig i MS Cecilie Vanem og fremgangsrike Norske programvarehus hvordan man pakker og selger produkter til den globale markedsplassen.

Dato: 27.oktober

Tid: 09.30-14.00

Sted: Lysaker Torg 45

Dagens innhold:

Microsoft Norges Teknologidirektør, John Henrik Andersen ønsker velkommen.

President Microsoft International, Jean-Philippe Courtois ledet Microsofts salgsorganisasjon da vi gikk fra en omsetning på 370MRD kroner til 790MRD kroner, med en sunn bunnlinje som har generert 1461MRD kroner i overskudd på 10 år. Hvordan kan hans 32 000 medarbeidere være en viktig ressurs for din fremtidige vekst og suksess også?

Country GM Norway, Michael Jacobs ønsker som leder av Microsoft Norge å fortelle hvorfor programvarehus er viktig og hvorfor han personlig engasjerer seg.

Enterprise Group Lead, Cecilie Vanem, snakker om viktigheten av å drive produktinnovasjon og hvordan pakketering av løsninger kan selges til hennes største kunder og resten av verden.

Partnere, vi hører med sett sett partnere som er på god vei ut i det globale markedet. De deler sin historie og hvordan Microsoft var en viktig ressurs i deres arbeid.

Business Advisor, Marius Dahl har bred erfaring innenfor pakketering av produkter og løsninger for salg. Han vil dele sine tanker og erfaringer rundt salg- og markedsstrategi og hvordan dere best kan pakketere løsninger for globalt salg.

Business Developer, Arif Shafique, har ansvaret for norske programvarehus. Han viser hvordan den lokale avdelingen i Norge jobber med å ta norske programvarehus ut i verden.

 

Velkommen til dagen som forandrer måten du gjør forretning på!

Mvh

Microsoft Developer Experience, Microsoft Norge AS


Comments (0)

Skip to main content