Bli med på MPN partner brief og hør hvordan du kan migrere helt gratis til Office 365 samt hvilke nyheter som er kommet i Office 2016Den andre onsdagen i hver måned fra kl 09:00 – 10:00 arrangerer vi Microsoft Partner Network Brief ved hjelp av Microsoft Lync Online Meeting.

Vi tar opp aktuelle temaer for våre norske partnere, både når det gjelder produkter, løsninger, kampanjer og medlemsskapet i Microsoft Partner Network.
Det vil naturligvis også være anledning til å stille spørsmål.


Neste MPN partner brief er 14.oktober fra kl. 09.00-10.00. Meld deg på her

Dette er agendaen for denne månedens MPN partner brief:

Office 2016- Joakim Knutsen
Snart kommer Office 2016 for PC. Vi oppdaterer deg på de viktigste nyhetene for sluttbrukere og for IT-avdelingen. Det blir mange konkrete eksempler på ny og smart funksjonalitet i Office 2016 som absolutt alle kan ha glede av, og ikke minst hvordan du som partner kan hjelpe kunden din med å komme opp på Office 2016 som en del av Office 365 Business/ProPlus.

SkyKick migration Office 365 offer- Eric Jewett

The best way for your employees to understand the cloud to build applications that are cloud ready and sell cloud-based services to is to use and benefit from the cloud everyday with Office 365. Microsoft has made it even easier and more economical for your business to use Office 365 by providing Internal Use Rights benefits to Office 365 licenses and a tool called SkyKick to quickly and easily migrate your business to Office 365 for free. Join us to learn how to access your free Office 365 licenses and migrate your business with SkyKick. 

Agenda:

  • Overview of Office 365 Internal Use Rights and How to Access the Licenses

  • Overview of SkyKick and How to Migrate Your Business to Office 365 for Free

  • Demonstration of SkyKick to Plan a Migration for Your Business to Office 365

  • Business Value of Building a Scalable Office 365 Sales and Deployment Services

 


Comments (0)

Skip to main content