Kjære utvikler: Slik skaper du business med fremtidens kunder og partnere!


Hvordan holder du deg oppdatert på dagens og fremtidens teknologi? Hvordan bygger og skalerer dere produkter for fremtiden? Følg med, så skal du få svaret!

 LEAP (Lead Enterprise Architect Program) er et program for arkitekter med ambisjoner om å bygge de beste systemene og produktene for fremtidens brukere. Programmet starter med en reise til Redmond for å høre på produkteiere slik som Scott Guthrie om hvordan Microsoft jobber med fremtidens teknologi.

Deretter fortsetter programmet med fem «Masterclass» sesjoner i våre lokaler på Lysaker. En gang i måneden fra februar til Mai vil vi gå dypere i aktuelle temaer som sikrer fremtidig kompetanse hos deltakerne.

«En av de beste delene av LEAP er nettverksbyggingen og muligheten til å møte menneskene bak produktene vi bruker daglig. Som arkitekt drar man fra LEAP med kunnskap, nye kontakter og inspirasjon som vil hjelpe deg å bygge de beste systemene i fremtiden.» - Niall Merrigan, LEAP deltaker, Capgemini.

LEAP samler det viktigste for deg som arkitekt i et og samme program. Kom deg ett steg foran dine konkurrenter, utvid ditt nettverk og møt menneskene som leder utviklingen av de revolusjonerende teknologiene i Microsoft, meld deg på i dag!

Les mer om pris, program og meld deg på her: https://leap.microsoft.no

 

Pedro Dias er ansvarlig for LEAP 2016. Kontakt Elias Standal for mer informasjon og påmelding på v-elstan@microsoft.com


Comments (0)

Skip to main content