Office 2016 er her! Få ting gjort – sammen


 

I dag arbeider mennesker helt annerledes enn tidligere, og derfor er Microsoft fokusert på å redefinere produktivitet og tilpasse forretningsprosesser til en mobil og skybasert verden, sier Satya Nadella, CEO i Microsoft. -Med disse nye og innovative løsningene tar vi et nytt stort skritt i endringen av Office – fra individuelle produktivitetsprogrammer til et sett med programmer og tjenester som er koplet sammen og legger til rette for moderne samhandling og teamwork. Nadella skriver mer om nye Office på Microsofts offisielle blogg. 

Her er noen av nyhetene i Office 2016:

Som skapt for samarbeid

Office 2016 forenkler samarbeid og gjør det enklere å oppnå resultater sammen med andre.

 • Samtidig redigering er nå tilgjengelig i Word, PowerPoint og OneNote, og sanntidsredigering i Word lar deg se andres endringer samtidig som de blir gjort.

 • Office 365 Grupper er nå en integrert del av Outlook 2016 klienten, og er nå også tilgjengelig på mobil via appen Outlook Grupper. Programmet gjør at samhandlingen er enkel også mellom ulike enheter.

I tillegg kommer det snart nye Office 365-løsninger med programmer og tjenester for å gi bedre samhandling:

 • Office 365 Planner vil gjøre det enklere for grupper å produsere planer, organisere og fordele oppgaver, sette tidsfrister og holde hverandre oppdatert med visuelle dashboard og epost-varsling. Planner blir tilgjengelig i preview for Office 365 First Release-kunder fra neste kvartal.

 • Nye oppdateringer for OneDrive for Business kommer senere denne måneden, og vil gi bedre synkronisering, mobilitet, IT-kontroll og utvikleropplevelser. Neste generasjons Sync-klient for Windows og Mac tilbyr bedre sluttbrukeropplevelser og økte filstørrelser og volumgrenser.

 • GigJam, som ble avduket tidligere i år, er fra i dag tilgjengelig som privat preview og vil være integrert i Office 365 i 2016. GigJam lar grupper utføre oppgaver og jobbe med forretningsprosesser på en helt ny måte, og forenkler arbeidet på tvers av enheter, applikasjoner og mellom medlemmer i teamet.

Mye smartere

Office 2016 har innebygd intelligens som hjelper deg å arbeide raskere og smartere.

 • Outlook 2016 kommer med den smarteste innboksen hittil er laget, med lynraske søk og automatisk fjerning av epost med lav prioritet. Alle i «til-feltet» har riktig tilgang til dokumenter med moderne, skybaserte vedlegg.

 • «Fortell meg» gjør det enkelt og raskt å finne den riktige Office-funksjonen eller kommandoen, og med «Smarte oppslag» kan du inkludere innsikt fra nettsøk rett inn i dokumentene dine.

 • Excel 2016 inkluderer nå integrert publisering til Power BI, og nye moderne diagrammer hjelper deg å få mest mulig ut av dine data.

 • «Sist brukte dokumenter»-listen gjør det mulig å gjenoppta arbeidet der du slapp, og dette fungerer sømløst mellom enheter, enten du jobber i Office Online, Office Mobile eller i Office 2016 for desktop.

Best på sikkerhet

Office 2016 programmene med Office 365 gir nye muligheter for å styrke bedriftens sikkerhet og beskyttelse.

 • Innebygget Data Loss Prevention på tvers av Word, PowerPoint, Excel og Outlook gir betydelig lavere risiko for lekkasje av sensitiv data, og gir IT-administratorer verktøy for å administrere redigerings- og delingsrettigheter.

 • Multi-factor Authentication sørger for sikker tilgang til innhold også når du er utenfor bedriftens nettverk.

 • Med Windows 10 blir Enterprise Data Protection tilgjengelig på Office 2016 for mobil senere i år, og Office 2016 for desktop tidlig neste år. Det bidrar til sikker deling av innhold innenfor bedriftens nettverk.

Tilgjengelighet og kravspesifikasjoner

De nye Office 2016-programmene er tilgjengelig på 40 språk og krever Windows 7 eller nyere. Automatiske oppdateringer vil begynne å rulle ut til forbrukere og SMB-kunder fra neste måned, og til større bedrifter tidlig neste år. Mer informasjon om hvordan Office 2016 kan rulles ut av partnere til kunder allerede idag finner dere her.

Salgs- og trenings-materiale finner du på Drumbeat-sidene.

 

 


Comments (0)

Skip to main content