Velkommen til Windows 10 lanseringsuke for partnere


 

  

Windows 10 markerer en ny epoke innen IT-industrien, og Microsoft Norge har ikke tenkt å la dette gå upåaktet hen. Vi inviterer derfor våre partnere til en uke spekket av nyheter, kunnskap og erfaringsutveksling om det nye produktet!   

Enten du jobber som tekniker, selger, utvikler, leder, markedsfører eller rådgiver, er målet at denne uken skal inspirere deg til å se mulighetsbildet med Windows 10. For utfyllende informasjon og påmelding, klikk på hvert enkelt arrangement under.

Velkommen til en uke for inspirasjon og læring!

Mandag

08.30 – 13.30: Windows 10 for ledere, markedsførere, forretningsutviklere og rådgivende partnere

Hva kreves av en kunde for å innføre Windows 10 og nye mobilitetsløsninger, og hvilke kundegevinster kan dette gi? Hvordan kan du som partner være en god rådgiver overfor kunden ift å ta mulighetene i bruk på en sikker måte og bidra til kundeverdi? Kom og hør hva Windows 10 og Microsofts mobilitetsløsninger kan bety for deg som partner, og hvordan vi sammen skal ta disse løsningene ut i markedet. Lær også hvordan du selv bruker Windows 10 på en smart måte.

 

NB! De to arrangementene mandag er slått sammen med en felles agenda. De som allerede er påmeldt mandag vil automatisk delta på arrangementet over.

 

Tirsdag              

08.30-12.30: Windows 10 og mobilitet for salg, løsningssalg og salgsledelse

Hvordan selge Windows 10 til sine kunder? I denne sesjonen vil vi ta for oss Microsofts mobilitetshistorie, og nyheter i Windows 10. Det vil også bli en gjennomgang av verdibudskap, lisenser, og forslag til en god Windows 10 demo!  

 

NB! De to arrangementene mandag er slått sammen med en felles agenda. De som allerede er påmeldt mandag vil automatisk delta på arrangementet over.

 

Onsdag

09.00-17.00: Windows 10 - Teknisk bootcamp dag 1 av 2

For konsulenter og tekniske rådgivere har vi over 2 dager en grundig gjennomgang av alt som er nytt i Windows 10. 

Alex deJong, Olav Tvedt og Jan Ketil Skanke er et trekløver av internasjonal klasse, og disse står klare til å dele av sin tekniske kompetanse.
Denne sesjonen bør alle som jobber med Windows og klientdrift få med seg. Alle deltakere vil få eksklusiv tilgang til Windows 10 labber i etterkant av bootcampen som er et perfekt utgangspunkt for en Windows 10 sertifisering.

Torsdag

09.00-16.00: Windows 10 - Teknisk bootcamp, dag 2 av 2.

Fredag

09.00-15.00: Get your app together         

Fredag/Lørdag

18.00 (fre) – 14.00 (lør): Microsoft Student Hackaton 2015

 

Praktisk informasjon:

Når: 14.-19.september
Hvor: Microsoft Norge, Lysaker Torg 45
 

#Win10Nor


 


Comments (0)

Skip to main content