Bli med på Microsoft IgniteI Chicago 4-8. mai vil vi for første gang invitere alle våre kunder og samarbeidspartnere til Microsoft Ignite. Under Microsoft Ignite har vi nå samlet våre største konferanser; Exchange, Lync, SharePoint Project, TechEd og den tekniske delen av Convergence til en stor teknologikonferanse som tar for seg de siste innovasjonene fra Microsoft.

 

På konferansen vil toppledere fra Microsofts dele fremtidsvisjoner, vår "Cloud First. Mobile First" strategi og hvilke muligheter dette vil gi deg som kunde og samarbeidspartner. Microsofts nye CEO Satya Nadella åpner konferansen og deretter får vi blant annet høre fra andre kjente toppsjefer i Microsoft slik som Brad Anderson for Enterprise Client & Mobility, Chris Jones for OneDrive & SharePoint, Julia Larson-Green for Applications & Services og Joe Belfiore for PC, Tablet and Phone.

 

På Ignite vil du få muligheten til å velge mellom spennende foredrag innenfor områder som infrastruktur  og administrasjon, produktivitet, Big Data, Tingenes Internett og mobilitet, samt høre hvordan andre selskaper har tatt i bruk Microsofts teknologi på en smart måte. Konferansen gir en unik mulighet til å møte Norske og utenlandske selskaper som du kan dra nytte – og lære av. Oversikt over foredragsholdere og sesjoner finner du her.

 

Alt dette – og mer til skjer i Chicago 4. – 8. mai. Det er begrenset med plasser, så meld deg på nå!

 

Microsoft Norge har opprettet en egen Facebook gruppe for Ignite deltagere slik at alle som har meldt seg på til enhver tid kan holde seg oppdatert og holde kontakten med andre deltagere.

 

Har du spørsmål rundt Ignite ta kontakt med Justine Javelosa, a-jujave@microsoft.com.


Comments (0)

Skip to main content