Årets partnerkonferanse nærmer seg med stormskritt. Meld deg på i dag.Vi nærmer oss Worldwide Partner Conference (WPC) og i år skal vi til Orlando, Florida 12-16. juli og vi kan garantere en spennende og lærerik partner konferanse.

WPC er årets partnerkonferanse hvor partnere på tvers av 160 land møtes, deler erfaringer og får innblikk i Microsoft sin videre retning fra topp ledere. I fjor var vi 16.000 deltakere, 140 stykker fra Norge og vi håper du vil bli med i år.

Bli med på Worldwide Partner Conference. Bli inspirert, utvid forretningsforbindelser og bygg nettverk!  Her er noen av de mange fordelene ved å være med på WPC i Orlando 12-16 juli 2015:  

  • Få bedre innsikt i den nyeste teknologien, strategiske valg og videre retning fra Microsoft sine ledere 
  • Velg blant hundrevis av interaktive sesjoner, paneldebatter og rundbordsdiskusjoner.  
  • Bli med på Partner Celebration. I år har Microsoft leid Disney Hollywood Studios hvor det blir mat, drikke og konserter.
  • Opplev Orlando. Dette er en gylden mulighet til å ta med familien. Disney World, Sea World og den kjente berg- og dalbane parken Universal Studios er bare noen få av aktivitetene denne spennende byen har å tilby.  Her finner du en oversikt.
  • Øk ditt norske nettverk ved å delta på aktiviteter og sosiale eventer kun for den norske delegasjonen.

Register deg nå og start planleggingen av din WPC 2015-opplevelse! 11. mars kl. 09.00 til 12 mars* får du 100$ i rabatt på et “all accesss” pass.

Betingelser

  • Hvert enkelt “all access” pass må betales pr. person
  • Det er ikke lov å videreselge forhåndsbetalte pass i forbindelse med WPC 2015. Hvis dette skjer, forbeholder WPC Event Team seg retten til å heve kjøpet.

 

Har du spørsmål om konferansen ta kontakt med Cathrine Golf, a-cagolf@microsoft.com

*Offer valid 12:01am Pacific Time (PT) on March 11 through 11:59pm PT on March 12. Offer not valid for already registered attendees. For new registrants only


Comments (0)

Skip to main content