IKT gruppen er Norges første Gold Small and Midmarket Cloud Solution partner


 

Microsoft gratulerer IKT gruppen med Norges første Gold Small and Midmarket Cloud Solution Competency.

Status som Microsoft Cloud Competency partner er et bevis på at bedriften har investert i den nyeste kompetansen innen Microsoft sine nettsky-tjenester.  Som kunde er det betryggende å vite at partner har den mest oppdaterte kunnskapen og kompetansen innen denne teknologien.

IKT gruppen har gjort denne investeringen og vist at de har god erfaring i markedet ved å ha vesentlig mer en minimumskravet som er over 300 solgte Office 365 seter til 30 nye kunder de siste året. I tillegg har de dokumentasjon på flere positive kundereferanser og to konsulenter har bestått Office 365 eksamen. Dette betyr at IKT gruppen sine konsulenter har både oppdatert kompetanse i tillegg til god forståelse av Office 365.

 

 


Comments (2)

  1. Anonymous says:

    Kjempe bra jobbet. Dere var på besøk hos oss på fredag og det er ingen tvil om at dere virkelig går for å nå målene deres, løfte SMB. Inspirerende! Hilsen Cathrine

  2. marianne says:

    Gratulerer, gutta! Stolt partneransvarlig! 🙂

Skip to main content