Lær hvordan din bedrift kan benytte seg av ulike sosiale kanaler i sin markedsføring!


Cecilie Staude er Høyskolelektor ved Handelshøyskolen BI, forfatter og blogger. Hun er ekspert på markedsføring og  sosiale medier og har lang fartstid innen PR og kommunikasjon. Tirsdag 3. mars kommer hun til Microsoft på Lysaker for å snakke på vårt halvdagsseminar, der hun vil dele sin verdifulle innsikt med våre partnere.

Vi vil også høre fra vår nye markedsdirektør Rikard af Sandeberg der han forteller hvordan Microsoft jobber i digitale kanaler.

0830    Registrering og kaffe

0900    Velkommen

0910    Merkevarebygging i sosiale medier
Hva skal vi med Facebook, Twitter, Instagam eller blogg? Hva skal arbeidsplassen min med dette?  Sosiale medier er blitt en del av hverdagen til stadig flere av oss. De nye mediene gjør det enklere å dele opplevelser og innhold med hverandre.Kunnskap om kanalenes egenart og bruksområder gjør det lettere å forstå den nytteverdien som bruk av sosiale medier kan innebære. Forstår vi det, kan bruk av sosiale medier bidra til å utvikle oss selv, arbeidsplassen vår og de produkter og tjenester vi leverer.
Foredragsholder: Cecilie Staude

1055    Pause

1105    Hvordan jobber Microsoft med markedsføring i digitale kanaler?
Vår nye markedsdirektør Rikard af Sandeberg forteller om Microsofts fokusområder frem mot sommeren, og hvordan vi kan arbeide mer effektivt med markedsføring og kommunikasjon.
Foredragsholder: Rikard af Sandeberg

1135    Netpartnering
Netpartnering kan digital markedsføring. Derfor har Microsoft og Netpartnering ingått en global avtale og sammen har vi utviklet ferdige pakkeløsninger du som partner kan benytte deg av for å optimalisere dine digitale kanaler.
Foredragsholder: Thomas Andresen

1200    Noe lett å spise

 Meld deg på her


Comments (0)

Skip to main content