Oppdater din teknologiske kompetanse-Kurs til meget gunstige priser!
Ønsker du å holde deg oppdatert på det nyeste innen Datacenter, EMS eller SQL 2014? Vi arrangerer nå en rekke tekniske kurs til priser mellom 2000 og 5000NOK. Du kan finne utfyllende informasjon om kursene under.

Datacenter & Management - Teknisk Bootcamp

DataCenter og Management er en 3-dagers teknisk bootcamp som tar for seg utviklingsmulighetene for tradisjonelle datasentre. Hovedtemaet for de to første dagene  vil være konfigurering av datasentre med fokus på både on-premise-tjenester og hosting i private og offentlige nettskyer.  Dag 3 går i dybden på Microsoft Azure Pack (IaaS), og ser på hvordan man på vegne av en kunde kan bygge et datacenter med applikasjonstjenester og en kost-effektiv infrastruktur. For å belyse disse temaene vil bootcampen ta i bruk de siste mulighetene med Windows Server 2012 RS og System Center 2012 R2. Kursmodulene har ellers en hands-on lab for å gi deltakerne en praktisk innføring i temaene.

Målgruppen for kurset er IT- Arkitekter, Pre-sales ingeniører, systemutviklere og konsulenter.

 • Dato: 25.-27. februar

 • Tid: 09.00-17.00

 • Sted: Global Knowledge, Grenseveien 97, 0663 Oslo

 • Pris: 5000NOK

 • Påmelding: Meld deg på her


EMS-Teknisk Roadshow

Utstrakt bruk av ulike enheter og økt informasjonsflyt er i ferd med å endre måten bedrifter tenker på. Fra et fokus på bedriftseide datasystemer, ser man nå at ulike enheter, apper og data i økende grad følger hver enkelt bruker. Med denne utviklingen ligger det et enormt potensiale for it-bedrifter, og riktig kunnskap kan åpne dørene for et helt nytt marked.

Vi arrangerer nå et teknisk roadshow på EMS der vi besøker Oslo, Bergen og Trondheim. Roadshowet vil ta for seg Microsofts fire løsninger for Enterprise Mobility; Mobile Devices, Application & Data Management with Intune, Identity & Access Management with Azure Active Directory og Information Protection with Azure Rights Management Services. Videre vil roadshowet gi teknisk dybdeforståelse av "Proof of Concepts" (PoC), som vil si at deltakerne får kunnskap om teknikker og ressurser for å bygge mobilitetsløsninger basert på Microsoft-teknologi. Opplæringen inneholder både demonstrasjoner og hands-on labs, og tar sikte på å gi deltakerne en praktisk innføring i emnene.

Målgruppe: Løsningsarkitekter, Teknisk Pre-sales og konsulenter.

Oslo:

 • Dato: 23.-24. februar
 • Tid: 09.00-17.00
 • Sted: Glasspaper, Brynsveien 12, 0667 Oslo
 • Pris: 3000NOK
 • Påmelding: Meld deg på her

Bergen:

 • Dato: 25.-26. februar
 • Tid: 09.00-17.00
 • Sted: Glasspaper, Sandbrogaten 5, 5003 Bergen
 • Pris: 3000NOK
 • Påmelding: Meld deg på her

Trondheim:

 • Dato: 02.-03. mars
 • Tid: 09.00-17.00
 • Sted: Glasspaper, Strandveien 43, 7042 Trondheim
 • Pris: 3000NOK
 • Påmelding: Meld deg på her

 

SQL 2014- Teknisk Bootcamp

Denne tekniske bootcampen ser på oppbyggingen av In-Memory OLTP, og hvordan man kan styre og utvikle dataoperasjoner med SQL Server 2014. Videre vil bootcampen ta for seg utrulling av virtuelle maskiner i Azure og vurdere mulighetene for Backup i nettskyen. I forbindelse med utrulling av virtuelle maskiner, vil deltakerne også få et innblikk i datatilgjenegelighet og disaster recovery. Avslutningsvis vil det bli en gjennomgang av verktøy for SQL Server i Visual Studio.
Bootcampen inneholder hands-on labs, og deltakerne vil få praktisk erfaring med emnene.

 • Dato: 04.-05. mars
 • Tid: 09.00-17.00
 • Sted: Glasspaper, Brynsveien 12, 0667 Oslo
 • Pris: 2000NOK
 • Påmelding: Meld deg på her

 


Comments (0)

Skip to main content