EEM (EMS)-Teknisk Bootcamp


Utstrakt bruk av ulike enheter og økt informasjonsflyt er i ferd med å endre måten bedrifter tenker på. Fra et fokus på bedriftseide datasystemer, ser man nå at ulike enheter, apper og data i økende grad følger hver enkelt bruker. Med denne utviklingen ligger det et enormt potensiale for it-bedrifter, og riktig kunnskap kan åpne dørene for et helt nytt marked.

Denne bootcampen tar for seg Microsofts fire løsninger for Enterprise Mobility; Mobile Devices, Application & Data Management with Intune, Identity & Access Management with Azure Active Directory og Information Protection with Azure Rights Management Services. Videre vil kurset gi teknisk dybdeforståelse av "Proof of Concepts" (PoC). Dette vil si at deltakerne får kunnskap om teknikker og ressurser for å bygge mobilitetsløsninger basert på Microsoft-teknologi. Bootcampen inneholder både demonstrasjoner og hands-on labs, og tar sikte på å gi deltakerne en praktisk innføring i emnene.

Målgruppe: Løsningsarkitekter, Teknisk Pre-sales og konsulenter.


Agenda dag 1

 • EMS som produkt - Et overblikk
 • Identity and Access Management
 • Unified Device Management
 • Information Protection

Agenda dag 2

 • EMS - Et teknisk overblikk
 • Teknisk dypdykk:
   • Hybrid Identity with Azure AD Premium Service Setup and Scenarios
   • Information Protection with Azure RMS Service Setup and Scenarios
   • Unified Device Management with Windows Intune Service Setup and Scenarios
 • Et overblikk på Enterprise Mobility PoC

 

Praktisk informasjon:

 • Dato: 23.-24. februar
 • Tid: 09.00-17.00
 • Sted: Glasspaper, Brynsveien 12, 0667 Oslo
 • Pris: 3000NOK
 • Påmelding: Meld deg på her


Comments (0)

Skip to main content