Verv en venn denne uken å få rabatt på ditt Worldwide Partner Conference passHar du allerede meldt deg på Worldwide Partner Conference (WPC)? eller har du bestemt deg for å dra, men vil gjerne ha med en venn eller kollega?

Nå er tiden inne for å registrere seg. Vi ønsker å premiere de som verver en venn eller kollega til WPC*. Spre til dine venner og kollegaer at de får $100 rabatt på sitt konferanse pass hvis de oppgir ditt navn og email adresse når de registrerer seg.  Du får deretter $100 refundert hvis både navn og email adresse er i samsvar med den informasjonen du registrerte deg med.

Dette tilbudet varer kun til i morgen 12-16 januar så registrer deg i dag!

Registrer deg her.

Har du spørsmål angående WPC konferansen ta kontakt med:

Cathrine Golf
a-cagolf@microsoft.com

*Refunds for referrals will be provided post-event, no later than the end of September 2015


Comments (0)

Skip to main content