Ta din Microsoft-eksamen hvor som helst
Ta eksamen hvor som helst med Online Proctored Exams.

Dette er en gledelig nyhet for dedikerte Microsoft-partnere i vårt langstrakte land! Med Online Proctored Exams vil ikke lengre lang reisevei være en barriere for å ta eksamner på Microsoft-teknologi. Online Proctored Exams er en nyhet som innebærer at du kan ta din MCP eller MTA-eksamen hvor som helst. I løpet av kun 15 minutter kan du registrere deg og starte en eksamen hjemme i stua eller på ditt lokale kontor.

For å ta en Online Proctored Exam bestiller du din eksamen hos Pearson Vue. Når du er registrert, vil du på få minutter kunne laste ned påkrevd programvare. Eksamensformen fungerer ved bruk av webcamera og en online eksamensvakt. Med Webcamera må du identifisere deg selv, og samtidig vise eksamensvakten at omgivelsene tilfredsstiller oppsatte krav. Videre vil eksamensvakten være tilgjengelig på chat, og veilede deg gjennom den praktiske gjennomføringen.

Nysgjerrig på hvordan Online Proctored Exams kan spare deg for tid og penger?

Du kan lese mer om Online Proctored Exams her.

Her kan du lese hva de som allerede har testet eksamensformen mener.

Finn også ut hvilke tekniske krav Pearson Vue stiller til Online Proctored Exams.


Comments (0)

Skip to main content