EMS på Open lanseringstidspunkt er satt til mars 2015. Vi venter i spenning!Fantastic news! Spread the word.

Så fikk vi det vi ønsket oss til jul!

EMS på Open lanseringstidspunkt er satt til mars 2015. Vi venter i spenning!

Som en stor bonus lanserer vi samtidig nyheten om at Azure AD Premium nå er tilgjengelig via Azure Direct/MOSP. Dette har til nå vært eksklusivt for Enterprise-kunder, men nå har altså alle muligheten til å ta det i bruk. Det er mye god info på MSDN-sidene om Azure AD: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/azure/dn532272.aspx. Azure AD Premium på Open er det ikke åpnet for og vil nok sammenfalle med lansering av EMS.

Ikke nok med det!

Azure Remote App er nå tilgjengelig på alle kjøpsalternativer (inkludert Open). Foruten Azure AD Premium er dette tjenesten som har vært mest etterspurt de siste månedene. Remote App er terminalserver fra Azure. Man kan ta i bruk eksisterende applikasjoner eller legge inn sine egne. Fungerer fantastisk bra! Mer informasjon om denne spennende tjenesten finner du på https://www.remoteapp.windowsazure.com/

Følg også med på utviklingen av Microsoft Intune. Etter desember up-date’en er denne MDM-løsningen supersterk. Jeg har heller ikke sett at vi ikke slår konkurrentene på pris. Mer om denne Mobile Device Management løsningen her: http://www.microsoft.com/en-us/server-cloud/products/microso… (tilgjengelig via Open).

En siste kul tjeneste som ble tilgjengelig på Open nå i desember er Azure Rights Management. Beskytter alle dokumenter og filer fra å komme på feil hender (inkludert pdf, bildefiler osv.). Fungerer for alle plattformer (iOS, Android og Windows) og kan også beskytte filer og dokumenter som sendes ut av organisasjonen. Mer info her: http://technet.microsoft.com/en-us/library/jj585024.aspx .


Comments (0)

Skip to main content