Gratulerer til Skill som ble Norges første Cloud Competency Gold partner!29. september lanserte Microsoft tre Cloud Competencies som førte til at skyproduktene (Azure, Office 365) også ble integrert i partnerprogrammet. I den anledning arrangerte Microsoft en first-to-Gold Cloud Competency konkurranse blant våre partnere.  

Konkurransen skapte stort engasjement fra flere av Microsoft sine partnerne, og det var én partner som ga alt og kom først i mål.

Vi har gleden av å gratulere Skill med Norges første Gold Cloud Competency. Skill viste stort engasjement fra første stund og gikk for Gold på den nye Azure Competencien- Cloud Platform.

 

Vi har vært på besøk hos Skill og snakket med vinnerne:

Hvorfor var det viktig for dere å være først med å ta en Cloud Competency?

En del av Skill sin strategi er å være først ute og vi er en «born in the cloud» bedrift, og derfor var det viktig for oss å vinne dette. I tillegg så vil vi vise at vi er innovative og i front for våre kunder. Å være den første cloud competency partner bidrar til dette, og muliggjør differensiering på enda et område.

Hva betyr det for dere å vinne first-to-Gold competency konkurransen?

Vi leverer på alle områder og dette ga oss en mulighet til å synligjøre vår kompetanse, og vise kunden at i tillegg til å være «lettbente» også er tunge på ***. Det er viktig. Vi ble årets Azure partner 2014 - Azure er et av våre større satsningsområder, da er det klart at vi ville gi ekstra for å vinne konkurransen.  Dessuten er det ingen tvil at når det gjelder konkurranser så går det litt sport i det.

Microsoft gratulerer Skill med Norges første Gold Cloud Platform Competency!

 

Hvis du ønsker å lese mer om de nye Cloud Competenciene kan du lese mer i dette innlegget.

 


Comments (0)

Skip to main content