Cloud Accelerate lisensene deaktiveres 31. oktober!


Er du  Cloud Accelerator partner med aktive Office 365 IURs så minner vi om at disse deaktiveres og kan ikke brukes etter 31. oktober. Har du kjøpt Microsoft Action Pack eller er du en Competency partner er det viktig å aktivere lisensene du har tilgang til før CA lisensene deaktiveres.  På  Microsoft Partner Digital Download Portal kan du aktivere lisensene og se oversikt over hvilke IURs du har tilgang til. Å aktivere interne lisenser (IURs) er enkelt og greit. Step-by step guide for hvordan dette gjøres finner dere her: How to activate and assign Office 365 (E3) internal-use rights licenses.

 

Ønsker du mer informasjon rundt endringene i Cloud programmene kan se vedlagt guiden side 3-10.

Cloud_IUR_Transition_Guide.pdf


Comments (0)

Skip to main content