Nye Assessments innen salg


Microsoft lanserer nå et sett nye assessments innen salg.

Lanseringen av nye assessments er et sterkt signal om hva som trengs av kompetanse, og samtidig en indkator på fremtidige kompetansebehov. Vi anbefaler derfor at du undersøker om noen av disse kan være aktuelle for din virksomhet.

Følgende assessments lanseres:

  •  Sales for Office 365

Microsoft O365 er en av de raskest voksende nettsky-tjenestene i noensinne. Bli en del av suksesshistorien, og lær deg hvordan kundene raskt kan ta i bruk O365. Opplæringen vil gi deg gode kunnskaper om mulighetene O365 gir, og hvordan du kan selge dette til dine kunder. Les mer om opplæringen her.

  • Devices and deployment sales specialist assessment

Er du interessert I Windows 8, og hvilke mobilitetsbehov kunden har? Her vil du lære hvordan du kan selge Windows 8 devices, og hvordan dette kan øke kundens fleksibilitet. Opplæringen tar ellers for seg ulike scenarioer du kan møte ute hos kunden. Les mer om opplæringen her.

  • Devices and Deployment Sales Pre-Sales Technical Assessment

Ønsker du en dypere teknisk tilnærming til Devices and Deployment? Denne opplæringen gjør deg i stand til å formidle fordelene ved utrulling av Windows 8 til beslutningstakere. Du vil også lære hva som skal til for å utføre utrullingsprosjekter av Windows 8 hos kunden. Les mer om opplæringen her.

  • Datacenter Sales Specialist

Nysgjerrig på hvordan nettskytjenester påvirker kundenes datacenter? Denne opplæringen gir et innblikk i trender og markedsmekanismer innen datacenter. Du vil lære om nye lisensmodeller, og samtidig få informasjon om lisenser på Windows server 2012, System Center 2012 og Azure. Les mer om opplæringen her.

  • Datacenter Pre-sales Specialist

Ønsker du en dypere teknisk tilnærming til Datacenter? Denne opplæringen ser på endringsmekanismer når det gjelder migrasjon til Windows Server 2012 og System Center 2012, og Azure. Les mer om opplæringen her.

 

 

 


Comments (0)

Skip to main content