Gratulerer til vinneren av årets kundetilfredshetspris 2014!Vi gratulerer Skill som vinneren av årets kundetilfredshetspris. Samtidig ønsker vi å gratulere finalistene Crayon og Evry.

Skill viser at de bevist bygger en kundeorientert kultur internt i selskapet. De fokuserer på forretningsverdi og gevinst-realisering gjennom hele kundedialogen, og gjennomfører sine prosjekter hvor kundetilfredsheten er sentral i alle ledd.

Skill har bygget opp en rådgivningsavdeling som har som primærfokus å realisere og synliggjøre kundeverdi, og på den måten sikre god kundetilfredshet. Prosjektmetodikken de benytter er implementert i Microsoft CRM og sikrer at de måler avvik i kundeopplevelsen pr. prosjekt slik at de kan sette inn tiltak.

 

Fullstendig oversikt over partnerpris vinnerne finner du her.


Comments (0)

Skip to main content