MPN partner brief 10. september- cloud competencies referatTusen takk til alle som deltok på MPN partner brief i dag.

Agenda for møtet 10. september:

10. september er det klart for første MPN partner brief etter sommerferien. Bli med og hør om MPN nyhetene som ble lansert på WPC i juli og hvilke spennende muligheter som kommer i slutten av september. I tillegg vil SMB- teamet fortelle om eventer og kampanjer som kjører de neste månedene.

  • MPN oppdatering: Cathrine Golf informerer om de nye cloud competenciene og som lanserer 29. september og andre endringer i partnerprogrammet. 

  • SMB oppdatering : Marte Folgerø  og Christina Wahlberg forteller om eventene og kampanjene som SMB teamet har de neste månedene.


Vedlagt finner dere presentasjonen fra møtet, med alle relevante linker i overskriften på slidene. Opptak av møtet finner dere her. Del gjerne med kolleger og venner som er interesserte.

Det vil også bli sendt ut EDMer til de partnerne som er cloud deployment, cloud accelerate eller Azure cirle partnerne i løpet av kort tid. Noen har muligens allerede mottatt disse. De blir sendt ut fra Microsoft sentralt og ikke fra meg så legg merke til avsender Microsoft.

Neste MPN partner brief blir 8. oktober og agenda blir oppdatert fortløpende på MPN partner brief siden og her på bloggen.

Og husk Azure og Gold competency konkurransene 🙂

Ha en strålende dag.  

September14_Cloud presentasjon MPN brief.pptx


Comments (0)

Skip to main content