Gratulerer til årets Devices and Deployments partner!Vi gratulerer Atea som vinneren av årets Devices and Deployment pris. Samtidig ønsker vi å gratulere finalistene Evry og Crayon.

Atea har gjort en stor innsats for Windows gjennom hele året og har aktivt støttet Microsofts budskap mot markedet med PR, egne kampanjer og events. De har rullet ut Windows 8 til alle sine ansatte og kjørt grundig opplæring for selgere og konsulenter.

Atea har levert 25 pilotprosjekter på Windows 8.1 i FY14 og flere av disse er blitt referansehistorier, som igjen har ført til økt salg av Windows tablets. De har også levert godt over forventning på deployment av Windows 8, og bidratt sterkt til utryddelsen av Windows XP i Norge!

Fullstendig oversikt over partnerpris vinnerne finner du her.


Comments (0)

Skip to main content