Gratulerer til årets distributør 2014!


Vi gratulerer ALSO som vinneren av årets distributør. Samtidig ønsker vi å gratulere finalistene Tech Data og Commaxx.

ALSO har gjennom hele året vist seg å igjen være en av våre viktigste salgsdrivere i SMB markedet. De viser sterk vekst hver måned og bidrar til at vi når flere forhandlere og flere kunder med vår teknologi.
De har et svært høyt kompetansenivå i sitt software team, og rådgir over 2 000 forhandlere hvert år med lisensrelaterte utfordringer. De er en viktig bidragsyter til at Microsoft Norge er blant de beste i verden til å selge Office 365 gjennom forhandlerkanalen, og er en integrert del av vårt markedsarbeid og vår tilstedeværelse.

Årets distributør har størst vekst i antall nye forhandlere og driver Microsoft's produkter og tjenester proaktivt i markedet med svært høy kvalitet.

Fullstendig oversikt over partnerpris vinnerne finner du her


Comments (0)

Skip to main content