Gratulerer til årets kurspartner 2014Vi gratulerer Glasspaper som vinneren av årets kurspris. Samtidig ønsker vi å gratulere finalistene Crayon og Bouvet.

Glasspaper har i løpet av året utviklet egne kurs på nyeste Microsoft teknologi - før Microsoft selv har levert kurs til markedet. De har levert solide resultater gjennom hele året, og holder høy kvalitet i alle ledd. Glasspaper er en av få i Norge som har satset på et nytt Microsoft sertifiseringsnivå, Microsoft Technology Associate, rettet mot beslutningstagere, ledere eller de som ønsker skifte i karriere. Glasspaper er en av få i verden som er blitt invitert til å være pilot-partner i utviklingen av Microsoft Virtual Academy. De er fremoverlente og nytenkende i sin tilnærming til markedet i form av nye kurs, nye markeder og nye kursprodukter. De viser at de nok en gang er nummer 1 på Microsoft kurs og opplæring.

Fullstendig oversikt over partnerpris vinnerne finner du her.


Comments (0)

Skip to main content