Årets Samhandlingspartner 2014


 

Vi gratulerer Norsk Data Senter som vinneren av årets Samhandlingspris. Samtidig ønsker vi å gratulere finalistene Skill og Atea.

 

Norsk Data Senter har levert det mest spennende samhandlingsprosjektet i året som har gått. Skoleportalen blir tatt i bruk av over 230 000 brukere og NDS har som en del av konseptet utviklet app’er for både Windows 8 og Office 365. De bidrar dermed også med å vise hvordan kundene kan øke produktiviteten ved bruk av Windows 8 nettbrett.

NDS har flere inspirerende kundehistorier og referansecaser på Skoleportalen, inkludert en referanse-video. Andre Microsoft kontorer i Europa har uttrykt følgende etter å ha fått presentert konseptet: «We want this in our schools!»

 

Fullstendig oversikt over partnerpris vinnerne finner dere her


Comments (0)

Skip to main content