Azure Program for Service Providers med Lumagate – kampanje 4.-15. juni 2014 

Hvordan kan Service Providere skape grobunn for ny og bedre inntjening ved hjelp av Microsoft Azure? Hvordan kan dere skape en fremtidsrettet strategi som utnytter det pågående paradigmeskiftet?

Ved å utnytte Microsoft Azure har våre partnere muligheten til å skape en fremtidsrettet forretningsmodell tilpasset den enkeltes ønsker og behov. Gjennom dette kan dere utvide og forbedre tjenestekatalogen, som igjen kan føre til flere og bedre kunder.

 

Lumagate er en av landets beste innen Cloud OS og Microsoft Azure og tilbyr nå opplæring og workshops for å hjelpe Service Providere i gang. For partnere som oppfyller kampanjekravene og melder sin interesse innen 15. juni 2014, tilbyr Microsoft et begrenset antall plasser i opplæringsprogrammet (betingelser gjelder).

 

Interessert? Les mer om programmet i vedlegget og meld deres interesse snarest (førstemann til mølla).

Azure Hosting Provider invitasjon PDF.pdf


Comments (0)

Skip to main content