Bli med på årets partnerkonferanse WPC i Washington D.C 13-17 juli


I juli er det klart for årets partner begivenhet Worldwide Partner Conference. I år går turen til Washington D.C hvor vi er godt i gang med å planlegge en spennende og innholdsrik uke.

I fjor var vi 100 norske deltakere som dro til Houston og i år håper vi selvfølgelig at vi blir enda flere. WPC er en unik opplevelse som ikke bare gir deg innsikt i Microsoft sine kommende strategier, men dette er også en fantastisk sjanse til å bygge relasjoner med Microsoft, og ikke minst med andre partnere. Fra Microsoft Norge blir vi rundt 25 stykker som reiser med vår nye administrerende direktør Michael Jacobs i front.

Norske aktiviteter

I tillegg til det offisielle programmet inviterer Microsoft Norge til ulike arrangementer for våre norske partnere. I år som i fjor legges det til rette for nettverksbygging og sosiale aktiviteter. I år skal vi blant annet på guidet «walking tour» søndag 13. juli og se noen av de mest kjente turistattraksjonene i Washington D.C. Dette er lagt til rette slik at de som ønsker kan få med seg VM-finalen i fotball etterpå. Det blir selvfølgelig Norsk Aften og partnerprisutdeling i år blir den avholdt på den flotte restauranten Sequoia.

Bo

Vi skal bo på Washington Plaza Hotel som kun er 1 km fra konferansesenteret. Du booker rom når du registrerer deg. Det gjelder å melde seg på snart da det er få ledige rom på det norske hotellet.

Kombiner WPC med ferien

Tidspunktet for WPC gjør det perfekt å kombinere konferansen med ferien. WPC komiteen har laget en egen side med informasjon om attraksjoner i området for store og små. Med ditt konferansepass får du også rabatt på mye. Les mer på Destination DCs .

Vurderer du å dra for første gang?

I år finnes det et ”First time Attendee Program” via WPC Connect som tilbyr forum, tips til møter og aktiviterer som er tilrettelagt til førstegangs besøkende. I tillegg kan du fra juni få detaljerte tips på Twitter #new2wpc.

Registrering

Registrer deg til WPC 2014 her og betal kun $2195 for konferansepasset.  Hold deg oppdatert om partnerkonferansen: lik oss på Facebook og les Partnerbloggen vår!

 

Vi håper å se deg i Washington D.C 13. juli!

 

Har du spørsmål ta kontakt med Cathrine Golf, a-cagolf@microsoft.com .


Comments (1)

  1. Anonymous says:

    Har du allerede meldt deg på WPC? eller har du bestemt deg for å dra, men vil gjerne ha med

Skip to main content