Bli med på frokostseminar 14. mai og bli inspirert til hvordan du kan gi dine kunder den beste opplevelsen


Vi ønsker alle å gi våre kunder den beste opplevelsen. Undersøkelser viser at pris ikke lenger er det viktigste for dagens bedriftskunder, tvert imot er de villig til å betale mer for en god kundeopplevelse. Hvordan kan din bedrift gi en opplevelse som sikrer at kundene blir? Hør hvordan bruk av teknologi kan gi din bedrift muligheter til å gi kunden det lille ekstra!

 

I dette frokostseminaret vil du blant annet høre hva den populære frisørsalongen Gevir tenker rundt kundeopplevelse og hvordan de bruker teknologi for å tilby noe unikt : Du vil også få høre om hvorfor Avanade, på bakgrunn av ny kundeundersøkelse, anbefaler å investere i verktøy som forbedrer kundeopplevelsen.

 

Ta med dine kunder og bli inspirert!

 

Mer informasjon finner du her.

Vel møtt!


Comments (0)

Skip to main content