Hybrid for hosters bootcamp. Hva, hvordan, hvorfor? Bli med på en dags gratis bootcamp 6. mai!


 

Microsoft og Knowledge Factory inviterer til en dags bootcamp for hostere som ønsker å ta i bruk hybride løsninger med Office 365. Denne treningen er skreddersydd for det norske hosting markedet. Sesjonene er på nivå 300 - teknisk og presenteres av hele tre Microsoft Most Valuable Professionals (MVP).

På bootcampen ønsker vi at du skal få forståelse av hvordan man kan onboarde flere kunder med sin egen O365 organisasjon og samtidig kombinere dette med verdiøkende tjenester fra ditt multitennant miljø. Verdiøkende tjenester kan være Lync telefoni, ERP systemer og eldre applikasjoner som må spesialtilpasses.

Her vil du se hvordan dette gjøres rent teknisk som gir en trygghet for at du i ditt miljø kan plukke tjenester der det passer og kombinere det beste fra on-premises og O365 som Office Pro Plus lisenser, Exchange Online og Lync med telefoni for hosters.

Bli med Microsoft og Knowledge Factory på en lærerik dag om løsninger for fremtiden.

 

 

Foredragsholderne

 

 MVP Jimmy Andersson, Chief Architect
Twitter: @Jimmy_iam
Blog: Jimmytheswede.blogspot.com

 

 

 

MVP Lasse Pettersson, Chief Technical Architect
Twitter: @LassePettsson
Blog: anewmessagehasarrived.blogspot.no/

 

 

 

MVP Ståle Hansen, Chief Technical Architect
Twitter: @StaleHansen
Blog: msunified.net

 

 

 

Morten Enger, Technical Architect
Twitter: @mortenge

 

 

 

Mer informasjon og påmelding finner du her.


Comments (0)

Skip to main content