Bli best på kundeopplevelse! Delta på gratis frokostseminar 29.april


 

Vi ønsker alle å gi våre kunder den beste opplevelsen. I et marked hvor skreddersøm blir mer og mer utbredt samtidig som kundene blir mindre lojale kan dette være en utfordring. Undersøkelser viser at pris ikke lenger er det viktigste for dagens bedriftskunder, tvert imot er de villig til å betale mer for en god kundeopplevelse. Delta gratis frokostseminar 29. april og bli inspirert til hvordan du og din bedrift kan bruke teknologi for å gi kundene en bedre oppfølging og oppevelse.

Du vil  blant annet høre hva den populære frisørsalongen Gevir tenker rundt kundeopplevelse og hvordan de bruker teknologi for å tilby noe unikt.  Du vil også få høre om hvorfor Avanade, på bakgrunn av ny kundeundersøkelse, anbefaler å investere i verktøy som forbedrer kundeopplevelsen.

Meld deg på og les mer om agendaen her. Vel møtt!


Comments (0)

Skip to main content