Håndter kundens behov for mobilitet. Ta en Devices and Deployment Competency i dagVi i Microsoft ønsker at våre partnere til enhver tid har oppdatert kunnskap om Microsoft teknologi. I dette blogginnlegget får du tips til hvorfor din bedrift bør bli en Silver Devices and Deployment partner, hvor du finner gratis opplæring og hvilke fordeler du får tilgang til.

Mobile enheter har endret det moderne arbeidstedet og som mange andre Microsoft partnere har du sikkert lagt merke til et økende behov hos dine kunder. Windows 8 teknologi tilbyr business som en plattform som gir brukeren tilgang til den teknologien som de ønsker. Devices and Deployment competencyen kan hjelpe deg med å bygge en lukrativ tjeneste rundt utrulling av Windows 8 løsninger for kundene.

 

Vår Windows 8 produktsjef anbefaler bedrifter å ta Devices and Deployment Competency:

Ønsker du å være i stand til å håndtere kundens behov for mobilitet og fleksibilitet? En ansatt har ikke lenger kun en pc, men jobber på mange forskjellige enheter og er ofte på farten. Har du den kompetansen som skal til for å levere en moderne klient plattform som tar hensyn til mangfoldet av pc’er, nettbrett og telefoner? Silver Devices and Deployment Competency gir deg den kunnskapen du trenger for å levere på kundens behov med høy kvalitet. 

 

Enten du er en ny i Microsoft competency verden eller du allerede har flere competencies, så kan Devices and Deployment competencyen gi din bedrift stor verdi og ett konkuransefortrinn i markedet. I tillegg får tilgang til fordeler slik som:

 

  • Salgs verktøy som kan bidra til økt salg

  • Gratis lisenser til intern bruk slik at du er oppdatert på vår siste teknologi

  • Insentiv program som bidrar til økt inntjening.

  • Tilpassbare markedsføringmateriell som kan brukes mot målgrupper.

 

Her får du tilgang til Learning Path, ett gratis virtuelt kurssenter for partnere, hvor du får tilgang til materiell og opplæring i Microsoft teknologi. Begynn å ta Devices and Deployment competency i dag. Les mer om  competency requirements and benefits og Windows 8

 

 

.

 

 


Comments (0)

Skip to main content