Referat og presentasjon fra MPN brief- mars


Tusen takk for oppmøtet på MPN partner brief onsdag 12. mars.

Agenda* for sesjonen var:

Office 365 oppdatering- Olav Raaen

Office 365 er i sterk fremgang og vokser mer enn noe annet produkt i Microsoft sin historie. Vi ser at kundene raskt tar i bruk produktet og etterspørselen er stor. Flere og flere partnere inkluderer produktet i sin portefølje. I denne sesjonen skal vi snakke om den elementære delen av Office 365 for partnere som akkurat har startet reisen i skyen. Vi vil gå igjennom hvordan du starter å selge Office 365 og hvordan du kan tjene penger på skyen.

 

Microsoft Partner Network oppdatering- Cathrine Golf

Hvilke fordeler i partnerprogrammet inkluderer Office 365.

Worldwide Partner Conference- Cathrine Golf

Flah sale og registrering.

Du finner presentasjonen fra briefen vedlagt. Neste MPN partner brief er 9. april. Agenda blir oppdatert her.

Jeg vil gjerne ha tilbakemeldinger fra dere om MPN partner brief. Skriv gjerne en kommentar eller ta kontakt med meg på a-cagolf@Microsoft.com. Er det noen områder du ønsker å inkludere i MPN brief så kom gjerne med forslag.

MPN brief mars presentasjon.pptx


Comments (0)

Skip to main content