Velkommen til Data Insights Conference


 

 

 Velkommen til Data Insights Conference

Tenk om dine ansatte og ledere ikke lenger trengte å stole bare på sine egne intuisjoner når de tok kompliserte beslutninger? Med forretningsinnsikt fra dine egne og eksterne data – store som små – kan du gi ansatte tilgang på informasjon som gjør at de tar tryggere beslutninger, presterer bedre og får organisasjonen til å vokse.

Nøkkelen til vellykkede forretninger er balansen mellom fleksibilitet og kontroll – og samtidig må forretningsanalyser være lett tilgjengelige og kunne deles med ansatte uansett hvor de arbeider fra.

Etter flere års suksess og gode tilbakemeldinger ønsker vi i år igjen velkommen til

Data Insights Conference den 27. mars på Clarion Hotel Royal Christiania.
På dette arrangementet ønsker vi å dele og snakke om siste nytt innen forretningsanalyse, slik at du kan gjøre om data til forretningsfordeler. Arrangementet markerer også lanseringen av SQL Server 2014 og Power BI for Office 365.

I år fokuserer vi på neste generasjons beslutningsstøtte. Den sterke utviklingen innen områder som Big Data, prediktiv analyse og visualisering av informasjon gir helt nye muligheter for bedre beslutninger og økt lønnsomhet. Sammen med en av verdens fremste eksperter på Business Analytics, Rafal Lukawiecki, dyktige foredragsholdere og gode partnere har vi laget tre spennende spor, BI, IT og Finans som gir deg siste nytt innenfor BI, Power BI, Business Analytics og Big Data. Du får i tillegg høre spennende historier og erfaringer fra kunder og partnere.

Les mer om sporene på høyre side eller meld deg på direkte.

Rafal Lukawiecki

Som strategisk konsulent i Project Botticelli Ltd, projectbotticelli.com, fokuserer Rafal på å gjøre avanserte analyser enkle og innsiktsfulle, og hjelpe kunder med å oppnå bedre organisatorisk ytelse. Han har spesialisert seg på BI, på jakt etter verdifulle mønstre og sammenhenger ved hjelp av dataanalyse. Rafal er en populær, bereist foredragsholder og han har selv fått æren av å dele scene med Bill Gates, Neil Armstrong, og Steve Ballmer.

 

 

 

27. mars   kl 08:30

Clarion Hotel Royal Christiania

Pris: NOK 990,- ekskl mva

Mer informasjon, agenda og påmelding:

BI-spor med Rafal Lukawiecki

For BI-ledere, BI-konsulenter, Forretningsanalytikere og deg som jobber med Big Data og BI

IT-spor

For IT-sjefer, Infrastrukturkonsulenter, IT-arkitekter, Databaseansvarlige, utviklere og deg som jobber med Datavarehus 

Finans-spor

For Økonomisjefer, Finansielle ledere, Controllere

 

For mer informasjon, send en e-mail til bedrift@microsoft.com eller ta kontakt med oss:

 

Cilla Warborn

413 46 247

Helene Hopstock

 924 64 140

 

Lær mer om Microsoft BI og Business Analytics

 

Comments (0)

Skip to main content