Bli med på Yammer Working Social Tour!


Bli med på Yammer Working Social Tour i Amsterdam 11. februar. Selve eventet er helt gratis! Her får du muligheten til å høre Yammers grunnlegger Adam Pisoni samt flere kunder og partnere som interesserer seg for Yammer og Enterprise Social.  Målgruppen til eventet er HR, PR, Comms, BDMs og CXOs. Du finner mer informasjon her og invitasjon er vedlagt.

 

BENYTT SJANSEN TIL Å:

    • Få med deg hovedtalen til selveste Yammer gründer og CTO Adam Pisoni

    • Få en eksklusiv sniktitt inn i fremtidens løsning samt live demoer

    • Delta på ulike spor som vil dekke alt fra hvordan en bør sette i gang med Yammer til å få nettverket til å bli en suksess
    • Mingle og nettverke med hundrevis av likesinnede over cocktails og kanapée

I tillegg kan du får muligheten til å ha 1:1 samtale med selvseste grunnleggeren av Yammer, Adam Pisoni og Chief Product Offices Pavan Tapadia. Vi i Microsoft kan nominere partnere og kunder som er interessert i dette. Har du spørsmål ta kontakt med Hege Strand, a-hestra@microsoft.com.

Yammer working social tour .msg


Comments (0)

Skip to main content