Bli med og hør Ståle Hansens foredrag på Lync konferansen 2014 i Las Vegas!


Microsoft Norge er stolte av at Ståle Hansen fra Atea, MVP Microsoft Lync, skal holde foredrag på Microsoft Lync konferansen 2014 i Las Vegas.


Tittel på foredraget er «Phone Number Management in Lync Server 2013» og nivå 400 (teknisk). Ståle vil dele sin erfaring om telefonnummer håndtering fra nasjonale og internasjonale prosjekter. Tema virker kanskje ikke stort, men er kanskje det viktigste i en god Microsoft Lync Enterprise Voice administrasjonsstrategi. Se under for mer detaljer.

Det er pr. 18.12.2013 fortsatt plasser igjen til Lync konferansen (det antas 2000 deltakere) og du kan fortsatt melde deg på konferansen med Atea. Reiser du med oss så får du treffe Atea’nere som er Lync Master og Lync MVP. Les mer om konferansen her: http://www.lyncconf.com/

Level: 400
Url: http://www.lyncconf.com/SessionDetail.aspx?id=9438
Abstract: Ståle Hansen, the creator of Get-UnusedNumbers PowerShell script, walks through how phone number management is done throughout different Lync deployments. The session will start with some of the basics and will quickly move over to more advanced scripting and tools that can be utilized in user creation workflows and user management scenarios. Be sure to attend this session if you want tips on phone number management in your environment or customer deployments.

 

Comments (0)

Skip to main content