Kostnadsfri opplæring for Lync sertifiseringer


Jobber du med Lync og skulle ønske at du er sertifisert for Lync 2013?

Da har du mulighet til å lese deg opp kostnadsfritt til eksamen gjennom Microsoft Virtual Academy. Her får du tilgang til både dokumentasjon og videopresentasjoner av Microsoft eksperter på Lync som er rettet mot eksamen. Ønsker du å gå på kurs hos en kursleverandør av Microsoft kan du selvfølgelig også gjøre det.

Via denne siden finner du både relevante klasseromskurs og kostnadsfrie Jump Start kurs via Microsoft Virtual Academy (MVA). MVA er en portal hvor du har tilgang til opplæring fra Microsoft både i form av forhåndsinnstilte videoer og skriftlig dokumentasjon. Du bør ha alle forutsetninger for å klare å bestå en Lync 2013 eksamen.

Les mer om eksamenene:

- 70-336 Core Solutions of Microsoft Lync Server 2013

- 70-337 Enterprise Voice & Online Services with Microsoft Lync Server 2013

Ta det første steget i dag og sett deg som mål å få dette til slik at dine kunder kan bli tryggere på din kompetanse!

Comments (0)

Skip to main content