Gjør som Skill – bli best og sats på kompetanse!


Skill er et IT-konsulentselskap med konsulenter i Østfold og Oslo. Medarbeiderne i Skill har høy kompetanse, både på teknologi og anvendelse av teknologi. Som Microsoft partner har de 2 Gold Competency’er: Devices and Deployment, Management & Virtualisation og 2 Silver Competency’er: Business Intelligence, Collaboration and Content.

Nylig ble de utfordret av Microsoft til å bestå Sales Specialist og Pre-Sales Technical Specialist tester for Privat Cloud. De tok utfordringen på strak arm og i løpet av ett døgn oppnådd  8 Sales Specialist Private Cloud/Management & Virtualisation og 5 Pre-Sales Technical Specialist Private Cloud/Management & Virtualisation.

Hva sier Skill selv om Sales Specialist og Pre-Sales technical testene?
Som «trusted» MS partner, fremoverlent og innovativ løsningssleverandør, må vi alltid ha kompetente medarbeidere i alle ledd. Disse testene ble tatt av både ledere, selgere og konsulenter.  Området disse testene dekker er relevante og dekker et av Skill sine fokus områder. I Skill treffer og omgås vi alle kunder daglig. Alle er vi  enten diplomater, selgere, rådgivere eller konsulenter som veileder våre kunder etter beste evne og overbevisning. Å utvise kvalitet og presisjon  i alle ledd er et viktig for at Skill skal oppnå sin visjon.

Akkreditering av salg og pre-sales personell er en måte for Microsoft partnere å synliggjøre deres kompetanse og være en trygg rådgiver for deres kunder. Både online kurs og tester er kostnadsfrie, alt man trenger er en Live ID knyttet til den bedriften man jobber for. 

 

Ta utfordringen du også!

Sales Specialist

Application Integration

Application Lifecycle Management

Business Intelligence

Collaboration and Content

Communications

Data Platform

CRM

Dataplatform

Devices and Deployment

ERP

Messaging

Midmarket Solution Provider

Private Cloud/Virtualization and Management

Server Platform

Small Business

Technical Pre-Sales Specialist

Business Intelligence

Collaboration and Content

Communication

Devices and Deployment

Messaging

Private Cloud, Management & Virtualization

CRM

ERP

 

Skill stilte sterkt til årets partnerpriser 2013, de var finalister i kategoriene: Årets Microsoft partner, Online Services, Kundetilfredshet, Azure, Collaboration and Content og Systems Management og vant i kategorien for Online Services og Beste kundetilfredshet.

Navnevalget Skill er nok ikke tilfeldig, bli blant de beste du også!

 

Comments (0)

Skip to main content