Bli med på MPN brief 13. november- Windows Azure


 

Denne måneden er temaene for partner lync briefen Windows Azure og Partner Advisory hours. Geir Morten Allum skal gi oss et innblikk i Windows Azure-verden og hvorfor denne løsningen er så populær og  i fokus. I tillegg skal Jan Madsen snakke om konsulenttimene gull og sølv partnere får via Advisory Hour, en av fordelene i partnerprogrammet.

Bli med onsdag 13 november kl. 9-10 via Lync.

Legg til i kalenderen

 

Agenda

Windows Azure- Geir Morten Allum
Windows Azure (den offentlige nettskyplattformen til Microsoft ) har fått mye fokus i det siste både hos kunder og partnere, og flere har rullet ut løsninger i denne nettskyen. Hoveddriverne er fleksibiliteten den gir, økt fokus på applikasjoner og ikke på infrastruktur, og ikke minst kostnader. Vi vil i denne sesjonen ta en gjennomgang av flere områder knyttet til Windows Azure:

  • Hvilke muligheter er det for partnere i den offentlige nettskyen.
  • Prising i Windows Azure og hvordan priser man en løsning.
  • Hvilke kampanjer skjer nå
  • Windows Azure og MPN kompetanser fra januar 2014

Advisory Hours- Jan Madsen
En av partnerfordelene du har som sølv eller gull partner er Advisory hours. Advisory hours er konsulenttimer og opplæring du kan blant annet bruke for å øke din kunnskap innenfor Microsoft teknologier eller få rådgivning i hvordan du kan vinne salget!
I denne sesjonen vil vi fortelle mer om hva Advisory Hours tilbyr og hvordan det kan hjelpe deg.

Vi svarer gjerne på spørsmål.

Vel møtt!

 


Comments (0)

Skip to main content