Bli med på MPN brief 13. november- Windows Azure


 

Denne måneden er temaene for partner lync briefen Windows Azure og Partner Advisory hours. Geir Morten Allum skal gi oss et innblikk i Windows Azure-verden og hvorfor denne løsningen er så populær og  i fokus. I tillegg skal Jan Madsen snakke om konsulenttimene gull og sølv partnere får via Advisory Hour, en av fordelene i partnerprogrammet.

Bli med onsdag 13 november kl. 9-10 via Lync.

Legg til i kalenderen

 

Agenda

Windows Azure– Geir Morten Allum
Windows Azure (den offentlige nettskyplattformen til Microsoft ) har fått mye fokus i det siste både hos kunder og partnere, og flere har rullet ut løsninger i denne nettskyen. Hoveddriverne er fleksibiliteten den gir, økt fokus på applikasjoner og ikke på infrastruktur, og ikke minst kostnader. Vi vil i denne sesjonen ta en gjennomgang av flere områder knyttet til Windows Azure:

  • Hvilke muligheter er det for partnere i den offentlige nettskyen.
  • Prising i Windows Azure og hvordan priser man en løsning.
  • Hvilke kampanjer skjer nå
  • Windows Azure og MPN kompetanser fra januar 2014

Advisory Hours– Jan Madsen
En av partnerfordelene du har som sølv eller gull partner er Advisory hours. Advisory hours er konsulenttimer og opplæring du kan blant annet bruke for å øke din kunnskap innenfor Microsoft teknologier eller få rådgivning i hvordan du kan vinne salget!
I denne sesjonen vil vi fortelle mer om hva Advisory Hours tilbyr og hvordan det kan hjelpe deg.

Vi svarer gjerne på spørsmål.

Vel møtt!

 


Comments (0)

Skip to main content