Bli med på gratis seminar og gratis kurs i Windows 8


Velkommen til Microsoft-dagene i Ålesund, Bergen, Stavanger og Trondheim

Partnerteamet skal ut på veien, og ønsker deg velkommen til gratis seminar.  Vi reiser rundt til de største byene i Norge og gir deg en oppsummering av de seneste nyhetene innenfor Microsoft-teknologi, og den mest relevante informasjonen for våre SMB-partnere.

https://mspartner.microsoft.com/en/no/Pages/Training/microsoft-dagene/microsoft-dagene.aspx

 

Bli med å ta gratis teknisk kurs på Windows 8!

Vi har leid inn teknisk ekspert Gareth Jones til å kjøre gratis heldags  teknisk kurs i Windows 8. Dette kurset er lagt opp til alle som ønsker å ta Small Business Competency. Bli med enten i Oslo den 30. oktober eller i Bergen 31. oktober. Kurset forbereder deg på eksamen "70-687 - Configuring Windows 8".

Nytt for i år: Kurset streames live, så du kan delta selv om du ikke er i en av byene kurset holdes i. 

https://mspartner.microsoft.com/en/no/Pages/Training/microsoft-dagene/microsoft-dagene.aspx

 

 


Comments (0)

Skip to main content