Nye Jump Start kurs!


Vi tilbyr nå Jump Start kurs innenfor to spennende områder.

Querying SQL Server 2012

Hvis du allerede har grunnleggende kjennskap til databaser og du har erfaring med SQL Server, kan du ta ferdighetene til neste nivå med dette Jump Start kurset. Du lærer om datamanipulering og hvordan du endrer tabeller. Dette blir også demonstrert av ekspertene: Brian Alderman, adm.direktør og grunnlegger av MicroTechPoint, og Tobias Ternstrom, Microsoft-programsjef i SQL Server-divisjonen. Dette kurset er en forberedelse til Microsoft-sertifiseringseksamen 70-461.

 

Developing ASP.NET MVC4 Web Apps

Dette er din mulighet til å lære og utvikle velstrukturerte webprogrammer ved hjelp av Microsoft MVC 4-rammeverket. Denne opplæringen passer for alle som har kjennskap til HTML5 og webservere og kan programmere i C# og den er gratis og live online. Ikke gå glipp av dette populære kurset der du lærer det du trenger om utvikling av programmer i bedriftsskala. I tillegg er dette kurset nyttig for sertifiseringseksamen 70-486 i MCSD.

Mer informasjon finner du her.

 


Comments (0)

Skip to main content