Intervju med Atea- Årets partner!


Microsoft Worldwide Partner Conference 2013, Houston.

Tirsdag 9. juli, arrangerte Microsoft Norge festaften for den norske delegasjonen. Hele 72 påmeldte fra 55 partnere deltok på festmiddag, hvor Microsoft hedret sine samarbeidspartnere for året som har gått. På norsk aften var det prisutdelingen som sto i høysetet, sammen med god mat og hyggelig selskap.

Det er knyttet høy spenning til prisutdelingen, og det var nerver på høykant da Dagfinn Ringås, Direktør for partner- og kundeavdelingen i Microsoft tok til scenen for å dele ut den første av 19 priser denne kvelden. Alle årets finalister og vinnere finnes på partner portalen: www.microsoft.no/partnerpriser

Atea mottok prisen for Årets Partner 2013, og Microsoft fikk et intervju med direktør for Software i Atea Norge; Hans-Ingar Løvstad.

 

Hvordan føles det å ha vunnet prisen for Årets Partner?

Det føles veldig bra å vinne! Dette er mye mer nervepirrende enn man skulle tro, og vinnerfølelsen er sterk. Å bli utropt til den «beste» forteller oss at vi har gjort noen riktige prioriteringer internt, og å motta annerkjennelse for dette kjennes veldig bra. Vi vet at vi har jobbet hardt gjennom hele året og nå mottar vi belønningen.  

 

Er denne prisen viktig for dere, og i tilfellet hvorfor?

Vi i Atea ønsker å vise bredden av hva vi kan levere, samtidig som vi også leverer spisskompetanse innenfor en rekke områder. Vi har i flere år hatt en klar strategi for hvordan vi skal nå våre mål, og vi jobber målrettet mot disse.

Det er en viktig endring som har blitt gjort fra Microsoft sin side med å synliggjøre både vinnere og finalister – da vet vi hvor vi ligger an i forhold til de andre partnerne, og vi får et lite spark på leggen der vi ikke er finalist. I tillegg viser finaleplassene at vi er på vei i riktig retning, og at vi er på topp innen våre satsningsområder.

Vi gleder oss til Microsoft Muligheter, den 17. oktober, hvor prisene blir delt ut på nytt. Vi ønsker at alle i Atea som har bidratt til at vi vant Årets Partner skal få være med å feire.  

At prisvinnere og finalister nå synliggjøres på Microsoft sine websider er gledelig fordi det gir oss økt synlighet, og åpner opp for nye markedsføringsmuligheter. Det er klart vi er stolte av det vi har oppnådd, og vi ønsker å dele den annerkjennelsen vi har fått med eksisterende og fremtidige kunder.

 

Hva var strategien deres for å vinne denne prisen?

Helt siden jeg tok over software & lisensavdelingen for fire år siden, har vi satt oss klare mål om hvilke priser vi mener vi bør være med å kjempe om.

Det er viktigere å vinne enn man skulle tro, derfor er vinnerkulturen og prestasjonskulturen sterk i Atea. Årets Partner prisen og de andre prisene er en viktig driver for oss og en stor motivasjonsfaktor internt. Vinnermotivasjon gjelder også med hensyn til andre partnere, ettersom jeg mener det er sunt med konkurranse – da gjør vi hverandre enda bedre. Alle vil jo bli best og man blir definitivt bedre av å konkurrere.

 

Hva tenker dere nå om neste års prisutdeling?

Nominasjonsprosessen har vært veldig bra i år, med klare mål og en tydelig prosess. Der vil jeg også gi litt annerkjennelse til Microsoft generelt, fordi dere har blitt veldig flinke på å tydeliggjøre mål og hva dere ønsker av oss som partner. Vi sikter oss allerede inn på flere priser til neste år.

 

Ønsker du å være med på WPC 2014 i Washington D.C? Få mer informasjon her

 


Comments (0)

Skip to main content