MPN brief- høstens sesjoner er i gang.


Da er vi i gang igjen med MPN brief, og høstens første online møte er 11 september kl. 09.00-10.00. Denne gangen er det Olav Raaen som skal gi oss en oppdatering på Office 365. Office 365 er i sterk fremgang og vokser mer enn noe annet produkt i Microsoft sin historie. De aller fleste partnere er allerede kjent med dette produktet, så i denne sesjonen skal Olav fortelle om hvordan vi ser at de mest suksessfulle partnere bruker Office 365 til å tjene penger. Det blir også en oppdatering på hva Microsoft lanserte i sommer av nye modeller for lisensiering av Office 365 og fakturering via forhandler.

Denise Weishapl skal fortelle om Microsoft University og den muligheten dette er for partnere, og Christina Wahlberg skal snakke om vårt partner bransjetreff som er i oktober. Tilslutt blir det en oppdatering fra meg på hva som skjer i Microsoft Partner Network programmet.

Her finner dere kalender invitasjonen til lync møtet. Da håper jeg vi sees 11. september.


Comments (0)

Skip to main content