Utdeling av årets partnerpriser


Microsoft Worldwide Partner Conference 2013, Houston.

 

Tirsdag 9. juli, arrangerte Microsoft Norge festaften for den norske delegasjonen. Hele 77 påmeldte fra 42 partnere deltok på festmiddag, hvor Microsoft hedrer sine samarbeidspartnere for året som har gått. På norsk aften er det prisutdeling som står i høysetet, sammen med god mat og hyggelig selskap.

Det er selvsagt knyttet høy spenning til prisutdelingen, og det var nerver på høykant da Dagfinn Ringås, Direktør for partner- og kundeavdelingen i Microsoft tok til scenen for å dele ut den første av 19 priser denne kvelden.   Atea fikk prisen for Årets Partner og var veldig fornøyd med det. Følg med, intervju med Atea blir publisert her snart.

Alle årets vinnere og finalister finner dere her.


Comments (0)

Skip to main content