Referat fra MPN brief juni


Hei!

Takk for at du deltok på dagens MPN brief. Vedlagt ligger presentasjonen og har du noe innspill om dagens tema så gi oss gjerne tilbakemelding på det.

Dagens tema:

Advisory Services for Microsoft partners
Jan Madsen- Nordic PTS team

Lurer du på hvordan å utnytte dine Advisory Services support timer?
Advisory Services tilbyr support fra Microsoft sine tekniske konsulenter. De kan hjelpe deg med å finne de riktige løsningene og hvordan effektivt tilfredstille kundens behov. Jan Madsen fra Advisory Services skal fortelle om hvordan dere kan utnytte disse fordelene.

 

Managed Reseller Program (MS Club)

Nå er det får dager til 15 juni og deadline for å hente ut midline i Managed Reseller programmet. Hvis du er usikker på om du har midler tilgjengelig ta kontakt med din partner manager eller oss. Idag var siste brief før sommeren og neste møte blir andre onsdag i september. Agenda for høsten blir lagt ut i juli, så følg med.

 

Ha en fin sommer!

Partner Services Deck SMB JanMadsen.pptx


Comments (0)

Skip to main content