Mange gode grunner til å reise til Microsofts Worldwide Partner Conference i Houston


 

 

 

Kjære partner, 

Har du meldt deg på til Microsoft Worldwide Partner Conference enda? Hvis ikke anbefaler vi at du ikke venter lengre – meld deg på i dag!

Årets konferanse blir større enn noensinne, og vi gleder oss til å ta deg imot søndag 7. juli i Houston!

Bli inspirert av kjente speakere innen forretningsledelse, salg og markedsføring, og benytt muligheten du har til å bli en sterkere partner innen ditt forretningsfelt! Særlig ønsker vi å nevne vårt Emerging Leader track for alle fremadstormende ledere i partnerapparatet.

Faglig utbytte

Les om sesjonene, planlegg din WPC-opplevelse allerede nå på www.digitalwpc.com

I sesjonskatalogen kan du se hvilke sesjoner som allerede er planlagt på WPC tilpasset dine fokusområder. Merk at katalogen ikke er fullstendig enda, vi kan fortsatt glede oss til flere sesjonslanseringer i tiden fremover. Hver formiddag vil Microsoft ledere dele sine visjoner med oss i sine keynotes. Av speakere kan vi nevne Kevin Turner, Microsoft COO, Jon Roskill, Microsoft WorldWide Partner Lead, og ikke minst Steve Ballmer, Microsoft CEO.

Microsoft stiller med representanter fra hele matriseorganisasjonen vår. Det betyr at vi både har med representanter fra ledergruppen, salgssjefene fra de ulike segmentene våre, produktsjefene fra de ulike produktgruppene og selvfølgelig de menneskene som jobber tett med dere fra uke til uke gjennom hele året. Ta kontakt med deres partnerkontakt eller inger.eek@microsoft.com dersom dere ønsker mer informasjon om disse, eller dersom dere ønsker å sette opp et møte med representanter fra Microsoft i løpet av WPC, enten et kaffemøte, lunsjmøte eller frokostmøte. Dette kan være personer fra både Microsoft Norge og Microsoft Corp.

 

Program for den norske gruppen

www.microsoft.no/wpc kan du lese mer om spesifikk informasjon for den norske gruppen.

Hotellet vi skal bo på heter Westin Houston Oaks at the Galleria, et flott hotell i Houstons største shoppingområde, Galleria.

Vi starter WPC-oppholdet med velkomst og utflukt på morgenen søndag 7. juli etterfulgt av en felles mingling for alle WPC-deltakere på konferansesenteret på kvelden. Mer informasjon om dette kommer i mai.

Mandag 8. juli starter det formelle programmet, med keynotes fra Microsofts ledere samt sesjoner tilpasset dine forretningsbehov.

Tirsdag 9. juli fortsetter programmet med keynotes og sesjoner, og på kvelden ønsker vi velkommen til Norsk Aften, hvor vi skal nyte en bedre middag på Petroleum Club i downtown Houston, dele ut våre høythengende partnerpriser og feire hverandre. Vi har leid inn en DJ som spiller opp til dans etter middag, så det er bare å glede seg!

Onsdag 10. juli vil vi som vanlig ha keynotes og sesjoner, og kvelden er satt av til Partner Celebration Party! Her vil alle WPC-deltakerne samles til fest, og kveldens underholdning består av en verdenskjent artist, bør ikke gås glipp av.

Torsdag 11. juli avsluttes WPC med vår norske keynote. Her vil lederne i de forskjellige kunde- og produktsegmentene dele sine visjoner og planer for våre partnersamarbeid.

 

Hva kan du forvente?

Hele konferansen foregår på George Brown Convention Center i Downtown Houston. Her vil alle keynotes og sesjoner være, samt fellesområder med lounger for de ulike regionene, utstillere, Microsoft Store m.m.

Vi har lansert produktene – lær hvordan du skal utnytte mulighetene

WPC leverer uovertruffen verdi for kun $1,995, og du vil få sjansen til å høre de virkelige ekspertene dele hvordan man kan øke forretningen innenfor hovedtemaene: 

 

  • Cloud. Lær mer om hvordan den neste bølgen av skyløsninger kan gi forretningsmuligheter for partnere i alle størrelser
  • Big data. Få innsikt som kan helpe deg å finne de gode strategiene rundt Big Data i din og dine kunders forretning
  • Mobility. Lær mer om hvordan du kan integrere mobilitet inn i den tradisjonelle forretningen og dermed utvikle deres forretningspotensiale
  • Social enterprise. Denne trenden skaper et helt nytt IT-marked som kan åpne for store muligheter i deres forretning – lær mer om hvordan dere best kan utnytte dette

 

Rabatter på WPC
Grupperabatter tilgjengelig. Når fire eller flere fra en bedrift kjøper WPC 2013 All Access Pass, gir Microsoft $200 i rabatt på billett nummer fire t.o.m billett nummer ti. I tillegg til dette er det også mange penger å spare med våre flyrabatter og SIM-kortavtaler som gir deg muligheten til å roame og ringe ubegrenset* på WPC for kun US$60!

 

Se www.digitalwpc.com for mer informasjon.

 

WPC er der det skjer

Knytt nye kontakter fra inn- og utland, få nye perspektiver og tips om hvordan du kan ta din forretning et stort steg videre. Fremtiden er her – bli med på reisen videre!

 

Registrer deg nå og knytt nettverk med andre partnere som er like klare som deg.

 

NB! 28. mai åpner et nytt verktøy på WPC Connect, som gir deg muligheten til å kommunisere med andre partnere fra både inn- og utland. Samme dag kan du også begynne å lage din egen sesjonskalender på www.digitalwpc.com.

 

Vi sees i Houston!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

       

 

 

 

Comments (0)

Skip to main content